• Nederlands
    • Engels

Spraytan

Zonneschade is de nummer 1 boosdoener voor vroegtijdige huidveroudering. Toch dat mooie bruine kleurtje? Kies dan voor een Spraytan.

Spraytan

Met behulp van een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Het resultaat is een prachtig egale bruine huid! Afhankelijk van uw wensen en huid type kunnen we het percentage DHA aanpassen voor de juiste ́bruin tint ́.

Een lekker bruin kleurtje voor zowel de zomer als de winter? Kom dan langs bij KNAP Institute in Oud Zuid voor een professionele spraytan. Met behulp van een speciaal spray tanning apparaat wordt een DHA tanning vloeistof verneveld op de huid. Het resultaat? Direct een egale bruine huid! Afhankelijk van uw wensen en huid type kunnen we het percentage DHA aanpassen voor de juiste ́bruin tint ́. Voor het mooiste resultaat van de spray tan kijken we naar een natuurlijk resultaat passend bij jouw huidtype.

Lees meer over onze Spraytan behandeling

Twijfelt u over de juiste behandeling voor uw lichaam? Kom dan vrijblijvend langs voor een intake en een op maat gemaakt advies.

Plan direct uw gratis huidscan

[gravityform id=”11″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

KNAP Institute gesloten


Als gevolg van het Covid-19 virus hebben wij, met pijn in ons hart, besloten om KNAP Institute te sluiten.
Dat betekent echter niet dat wij ons werk neerleggen, integendeel!

 

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop heeft met haar team inmiddels een nieuwe kliniek geopend onder de naam “AnnebethKroeskop.com” aan de van Eeghenstraat 98 in Amsterdam. Cliënten kunnen bij haar onder meer terecht voor injectable- en laser behandelingen. 
Voor meer informatie en behandelingen kunt u terecht op www.annebethkroeskop.com of kunt u contact opnemen met 020-2441997 of afspraak@annebethkroeskop.com.

 

Lindsay van der Looij en haar team gaan verder op de vertrouwde locatie aan de Willemsparkweg 168, de behandelingen gaan daar gewoon door zoals je van ons gewend bent. Wel onder een gloednieuwe naam “BLOY Institute”. Je kunt hier onder meer  terecht voor Anti aging, huidverbeterende en body behandelingen. 
Bezoek voor informatie en behandelingen de website www.bloyinstitute.com, bel 020-8545161 of mail info@bloyinstitute.com.

 

Cliënten die nog een afspraak hebben staan kunnen voor laser- en injectables-behandelingen contact opnemen met AnnebethKroeskop.com en voor  body- en skincare behandelingen met BLOY Institute.

 

Voor alle behandelingen geldt dat deze vooraf via email of telefonisch ingepland moeten worden moeten worden, nu wij voor onze klanten rekening moeten houden met alle Covid-19 voorzorgsmaatregelen. 

 

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij BLOY Institute op de Willemsparkweg 168 en bij AnnebethKroeskop.com op de van Eeghenstraat 98.

 

Met lieve groet,

 

Annebeth Kroeskop en Lindsay van der Looij