• Nederlands
    • Engels

Schoonheidssalon Amsterdam Oud Zuid

KNAP Institute in Amsterdam Oud Zuid

KNAP Institute is een schoonheidssalon welke gevestigd is aan de Parnassusweg 9 te Amsterdam Oud Zuid. Wij zijn gespecialiseerd in biologische huidverbetering en huidverjonging, met spectaculaire resultaten in een korte tijd.

Merkt u dat gewone schoonheidsverzorging niet meer genoeg is? Maar ziet u de stap naar de arts of kliniek niet zitten? Dan bent u bij schoonheidssalon KNAP Institute op het juiste adres! Wij onderscheiden ons van de gangbare schoonheidssalons omdat we gebruik maken van de nieuwste technieken van huidverbetering en huidverjonging.

Onze behandelingen zijn geschikt voor iedereen die een jonger en frisser uiterlijk wil. Het voordeel van onze behandelingen is dat ze absoluut volkomen veilig zijn en geen pijn doen. Daarnaast verandert het niks aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen.

Indien u op zoek bent naar een schoonheidssalon in Amsterdam (Oud Zuid) bekijkt u de website www.knapinstitute.nl. Ook kunt u contact opnemen via info@knapinstitute.nl of via het telefoonnummer 020 – 67 08 290.

Wellicht mogen we u binnenkort verwelkomen in onze schoonheidssalon in Amsterdam Oud Zuid.

Maak direct een afspraak bij KNAP Institute

The happiest girls, are the prettiest

Bij KNAP Institute kunt u terecht voor een gratis en vrijblijvende MAC Huidscan.
De MAC huidscan geeft een zeer uitgebreid en objectief beeld van uw huid.

Over KNAP Institute

KNAP Institute
Parnassusweg 9
1077DA Amsterdam

Contact
020 670 8290
info@knapinstitute.nl

Openingstijden
Maandag 08:00 – 21:00
Dinsdag 08:00 – 21:00
Woensdag 08:00 – 21:00
Donderdag 08:00 – 21:00
Vrijdag 08:00 – 21:00
Zaterdag 09:00 – 18:00
Zondag 10:00 – 18:00

Onze blog

Blijf op de hoogte! Lees onze blog

KNAP Institute gesloten


Als gevolg van het Covid-19 virus hebben wij, met pijn in ons hart, besloten om KNAP Institute te sluiten.
Dat betekent echter niet dat wij ons werk neerleggen, integendeel!

 

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop heeft met haar team inmiddels een nieuwe kliniek geopend onder de naam “AnnebethKroeskop.com” aan de van Eeghenstraat 98 in Amsterdam. Cliënten kunnen bij haar onder meer terecht voor injectable- en laser behandelingen. 
Voor meer informatie en behandelingen kunt u terecht op www.annebethkroeskop.com of kunt u contact opnemen met 020-2441997 of afspraak@annebethkroeskop.com.

 

Lindsay van der Looij en haar team gaan verder op de vertrouwde locatie aan de Willemsparkweg 168, de behandelingen gaan daar gewoon door zoals je van ons gewend bent. Wel onder een gloednieuwe naam “BLOY Institute”. Je kunt hier onder meer  terecht voor Anti aging, huidverbeterende en body behandelingen. 
Bezoek voor informatie en behandelingen de website www.bloyinstitute.com, bel 020-8545161 of mail info@bloyinstitute.com.

 

Cliënten die nog een afspraak hebben staan kunnen voor laser- en injectables-behandelingen contact opnemen met AnnebethKroeskop.com en voor  body- en skincare behandelingen met BLOY Institute.

 

Voor alle behandelingen geldt dat deze vooraf via email of telefonisch ingepland moeten worden moeten worden, nu wij voor onze klanten rekening moeten houden met alle Covid-19 voorzorgsmaatregelen. 

 

Wij hopen u snel weer te mogen verwelkomen bij BLOY Institute op de Willemsparkweg 168 en bij AnnebethKroeskop.com op de van Eeghenstraat 98.

 

Met lieve groet,

 

Annebeth Kroeskop en Lindsay van der Looij